Home Phone

Gostilna Gorjanc v Ljubljani

Gostilna Gorjanc v Ljubljani je verjetno najprijaznejša gostilna v regiji. Samo nekaj minut iz centra Ljubljane, ob robu gozda in travnikov, vam v Gostilni Gorjanc izjemne gurmanske užitke pričara gostoljubno osebje, prijeten ambient in kulinarične specialitete s tradicijo. V hitrem utripu vsakdanjega življenja, vas tu za spremembo čaka prostor, kjer se čas ustavi.

gostilna gorjanc ljubljana
gostilna Gorjanc v Ljubljani

Gostilna Gorjanc v ljubljani – Najprijaznejša Gostilna

Objame vas udobje domačnosti in harmonije, ki poboža in zadovolji vse čute po dobrem in slastnem. Mogočna gostilna, lepo ohranjena in obnovljena, že na zunaj kaže svojih častitljivih 200 let. Vabljeni na zgodnje ali pozno kosilo, večerjo, na kozarček s prijatelji, košček okusne sladice, poslovno kosilo ali praznovanje v večji, zaključeni družbi.

Odprti smo vse dni v tednu, do poznih večernih ur. Poskrbeli smo tudi za tiste, ki si za obrok težje vzamete več časa. Od ponedeljka do petka za vas pripravljamo bogato ponudbo dnevnih kosil. Informacijo o dnevni ponudbi in drugih ponudbah, lahko vidite vsakodnevno na naših spletnih straneh. Na vašo željo vam jih lahko vsakodnevno posredujemo na vaš elektronski naslov. Za vse infomacije in rezervacije nas lahko pokličite na T: 01 423 11 11. Več si lahko ogledate tukaj.

LokacijaTržaška cesta 330, 1000 Ljubljana
Telefon014231111
E naslovinfo@gorjanc.eu
Spletna stranhttps://gorjanc.eu