Home Phone

Mitja Jereb vam osebno odkrije resnice delovanja narave in skrito znanje o človeških sposobnostih, ki jih imate tudi vi.

Mitja Jereb – zakaj ste tu

V življenju ni naključij. Našli ste delavnico, ki vam bo dala znanje, orodja in odgovore, ki jih že dolgo iščete. Veste, da obstaja več kot materialni svet in bi radi odkrili resnico o energiji in svojih močeh. Slutili ste, da obstaja način, kako lahko zavestno spreminjate svojo realnost in tako ustvarjate življenje, ki ga želite.

Čutite, da nas živi energija, ki lahko odpravi vsa zdravstvena stanja in se želite naučiti rokovati z njo.

mitja jereb
mitja jereb

Postanite Humaster

“Ko s svojim magnetnim poljem, z mislijo in občutkom, v določenem času premaknete materijo ste osvojili teleknetično sposobnost. Ko osvojite telekinetične sposobnosti pomeni, da ste stvarnik svojih misli in občutkov ter s tem svoje nove realnosti. Postali ste Humaster – gospodar svojih človeških moči.”

– Mitja Jereb

mitja jereb
mitja jereb

Mitja Jereb – Spoznajte resnico

Od telekineze do stvarnika je delavnica, ki vam nudi kar 28 ur izobraževanj in praktičnega usposabljanja. Mitja Jereb vam osebno odkrije resnice delovanja narave in skrito znanje o človeških sposobnostih, ki jih imate tudi vi.

Delavnica bo 3.6. in prijava je možna tukaj.

Spoznali boste MIT pristop, ki vas nauči varnega rokovanja z energijo in svojim magnetnim poljem. Spoznali boste kaj je matrica (kvantna mehanika) in kako skozi matrico spremeniti svojo prihodnost. Dobili boste konkretna orodja in znanja s katerimi boste razvijali sposobnost ustvarjanja nove realnosti in s tem odstranitve vseh vrst zdravstvenih težav sebi in drugim. Po opravljeni delavnici prejmete priznanje in naziv Humaster.

mitja jereb
mitja jereb

Poglej vajo in prvič začuti svoje čakre!

Verjetno ste za čakre že slišali, kako v resnici jih lahko začutimo, pa vam ni povedal še nihče! Večina znanja o čakrah je nepopolnega, zato si ljudje napačno predstavljajo delovanje čaker.

Prijavite se spodaj in posredovali vam bomo brezplačen video, ki vsebuje vajo čutenja svojih čaker, katera je del delavnice Od telekineze do stvarnika v vrednosti 1000 € , kjer lahko dobite celostno znanje o tehnologiji narave in uporabi MIT pristopa v praksi.