Home Phone

Izdelava spletnih strani Kreativija

Izdelava spletnih strani je naša strast že več kot 20 let. V tem času smo pridobili mnogo najboljših strank.

S spletnimi zadevami se ukvarjamo že 22 let in smo željni vseh izzivov, ki nam jih zadajo stranke. Reference potrjujejo, da smo jim kos in da smo vredni zaupanja. Prilagodimo se željam stranke, tako izvedbenim kot cenovnim. Ne skrivamo ničesar, poslujemo brez skritega teksta, transparentno, brez komplikacij in z veseljem. Prepričajte se tudi vi. Izdelava spletne strani pri Kreativiji.

Izdelava spletnih strani

Spletna stran je skorajda osnova vsakega podjetja, saj je trend pristal na spletnem iskanju in če vas tukaj ni, vas ni. Le redki bodo še iskali kje drugje in se bodo raje odločili za vašo konkurenco. Tega pa nočete. Mi tudi ne. Torej je izdelava spletnih strani oziroma spletne strani rešitev, da vaš posel predstavite tudi na spletu.

Zato potrebujete spletno stran. To je dejstvo. Se jih pa veliko izogiba temu, saj izdelava spletne strani za sabo potegne kar nekaj dela. Včasih tudi ogromno, ampak brez skrbi, da ni tako hudo. To pa zato, ker poskrbimo za vse, od začetka do konca, zato ne boste obremenjeni z iskanjem fotografij, pripravami tekstov in še bi lahko naštevali. Prepustite, da poteka izdelava spletne strani pod vašo kontrolo in predvsem brez skrbi.

Delo opravljamo transparentno, saj boste imeli ves čas na razpolago vpogled v narejeno spletno stran oziroma postopek izdelave vaše nove spletne strani. Na testno domeno postavimo vašo spletno stran in vas sproti obveščamo o poteku izdelave in sproti rešujemo vprašanja in ideje. Problemov pri izdelavi spletnih strani ni, so samo ovire, na katerih se učimo in postajamo močnejši.

Izdelava spletnih strani – na kaj bodite pozorni

Najprej nekaj zadev, na katere morate biti pozorni pri iskanju podjetja za izdelavo spletne strani, da ne boste imeli kasneje kakih nesporazumov.
✓ cena ni najbolj ključnega pomena, pomembno je, da boste lahko vse vsebine na spletni strani urejali popolnoma sami in da ste s tem neodvisni od drugih.
✓ varnostne kopije spletnih strani morajo biti dosegljive
✓ dostop do strežnika in s tem tudi do vaše spletne strani, ki ste jo plačali.
✓ popoln dostop do urejanja spletnih stran, ne samo do določenih delov
✓ podpora po tem, ko je spletna stran izdelana
✓ gostovanje spletne strani oziroma cena gostovanja in podaljšanja domene morata biti vnaprej določena

LokacijaGodešič 58, 4220 Škofja Loka
Telefon051303070
E naslovinfo@kreativija.si
Spletna stranhttps://kreativija.si