Home Phone

Izdelujemo razne vrste reklamnih napisov

Reklamni napisi iz samolepilne folije z različno dobo trajanja (7 let garancije za folijo na vremenske vplive, krčenje in obstojnost barve), možna je izdelava napisov, logotipov, znakov, likov, simbolov v vseh velikostih in barvah. Montaža (lepljenje) je v večini primerov vključena v ceno izdelave napisa ter jo opravi naše podjetje.

Napisi iz folije se lahko lepijo na steklo ali razne kovinske površine, na vrata ali na obstoječe table.

reklamni napisI

Svetlobni reklamni napisi so lahko izvedeni na svetlobnih kasetah ali kot samostojni 3d napisi. Svetlobni napisi, ki svetijo podnevi in ponoči, so izjemno učinkoviti saj najlažje pritegnejo pozornost mimoidočih in konstanto utrjujejo vašo blagovno znamko v očeh potrošnikov.

reklamni napisI – material

Za izdelavo vseh napisov uporabljamo materiale kot je aluminij, inox ,plexy, alucobond in druge. Sama osvetlitev pa je izvedena z LED diodami.
Vse izdelane napise tudi montiramo na objektih in jih v toku njihove življenjske dobe tudi vzdržujemo. Vso našo ponudbo in reference reklamnih napisov si lahko ogledate tukaj.

Drogovi za zastave in nosilci za zastave

Izdelujemo drogove višine od 6 do 10 m. Drogovi so narejeni iz aluminijastih cevi in so prašno barvani, montirajo se na vbetoniran temelj z vijačenjem. Zastave so prečno vpete na drogu, sam drog pa se s pomočjo ležajev obrača okoli svoje osi za 360°. Tako je obešena zastava v vsakem trenutku maksimalno vidna saj se drog obrača po vetru.

Dvigovanje in spuščanje zastave je možno s pomočjo vgrajenega samodvižnega mehanizma, ki se nahaja v samem drogu.

Pri menjavi zastav ni potrebno uporabljati lestve ali podirati droga.

Drogovi za zastave


Drogovi so enostavni za vzdrževanje, atraktivnega izgleda hkrati pa imajo tudi dolgo življenjsko dobo.

Naša storitev zajema dobavo drogov in zastav, izdelavo temeljev in montažo.

Če imate novo poslovno stavbo ali skladišče je označevanje z zastavami na drogovih odlična možnost. Zastave z vašim logotipom pred vašim podjetjem dopolnjujejo vašo korporativno podobo in sporočajo strankam, da ste veliko in uspešno podjetje. Vso našo ponudbo in reference drogov za zastave si lahko ogledate tukaj.

Reklamne table

Izdelujemo razne vrste reklamnih tabel. Reklamne table za poslovne prostore, usmerjevalne table, obcestne ali v stavbah, informacijske table, obvestilne in opozorilne table (v delavnicah in na gradbiščih). Izdelamo lahko enostranske, dvostranske, pritrjene na objekt ali samostoječe, osvetljene na različne načine, vseh velikosti in oblik reklamnih tabel.

Reklamne table izdelujemo iz različnih materialov kot so plexi, aluminij, alucobond, komatec in ostalih. Izdelujemo tudi tablice za notranje označevanje v objektih.

Napise na reklamnih tablah izvedemo s pomočjo samolepilne folije ali graviranja. Možno pa je na samo tablo tudi dodati 3d reklamni napis.

Reklamne table – Reklamni panoji

Reklamni panoji so primerni za oglaševanje v javnih prostorih, kjer se zadržuje veliko število ljudi. Obešeni na steno ali prostostoječi ščitijo plakat, ki podaja vaše reklamno sporočilo.

Izdelujemo tudi reklamna stojala, ki so lahko učinkoviti pospeševalci prodaje, saj izdelke posebej izpostavijo in jih v množici podobnih izdelkov naredijo opazne. Večja, prostostoječa stojala so primerna za izložbene prostore, predstavitve na sejmih ali v trgovskih centrih, manjša pa lahko postavite tudi na prodajni pult.

V naši ponudbi imamo tudi izdelavo zunanjih usmerjevalnih sistemov, ki so uporabni za označevanje in usmerjanje znotraj poslovnih con ali v večjih podjetjih in zavodih. Vse o reklamnih tablah je na ogled tukaj.

LokacijaSoteska pri Moravčah 3, 1251 Moravče
Telefon041411417
E naslovtanja@agmdesign.si
Spletna stranhttps://agmdesign.si