Home Phone

Izdelava avto ključev

V našem podjetju se že vrsto let ukvarjamo z izdelavo vseh vrst avtomobilskih ključev. Sledimo novim trendom in tehnologijam na trgu, zato smo med vodilnimi podjetji v Sloveniji, ki se ukvarjamo z izdelavo avtomobilskih kodiranih ključev, avtomobilskih daljincev in diagnostiko vozil. Novost, ki jo ponujamo v zadnjih letih, je programiranje avtomobilskih ključev z daljincem za večino modelov vozil na našem trgu. V naši poslovalnici dobite vse na enem mestu – ključ za vaše vozilo, ki ga narežemo, sprogramiramo transponder za vžig in sprogramiramo daljinski upravljalec.

Naša ponudba univerzalnih avtomobilskih daljincev je kvalitetna in raznolika. Imamo različne oblike in barve, tudi originalne za določene modele vozil. Če potrebujete dodaten ključ, bodisi s kodo ali brez, ali pa novo ohišje za vaš ključ, smo pravi naslov za vas. Ne oklevajte in si priskrbite rezervni avtomobilski ključ, saj imamo večino ključev, ki jih sicer dobite le na uradnem servisu.

Če ste izgubili vaš avto ključ in se bojite, da boste izgubili še zadnjega, potem smo mi pravi naslov za vas. S pomočjo naših naprav lahko sprogramiramo in izdelamo skoraj vse avto ključe. Izdelujemo dodatne ključe z kodo, z daljincem ali brez, kot tudi pametne ključe keyless go. Ne oklevajte in si zagotovite nov avto ključ po ugodni ceni. Izdelava novih avto ključev je možna tudi v primeru, ko so izgubljeni vsi avto ključi. V takšnih primerih se oglasimo na terenu, kjer se nahaja vaše vozilo, in izdelamo nov ključ.

izdelava avto ključev ključi2go
izdelava avto ključev

Izdelava avto ključev – zagotovite si varnost v primeru izgube vseh ključev

Avtomobilski ključi postajajo vse bolj napredni, zato je pomembno imeti rezervni kodiran ključ, ki ga lahko uporabimo v primeru izgube ali okvare originalnega ključa. Izdelava rezervnega ključa je lahko draga, saj lahko vključuje stroške zamenjave imobilizatorja ali avtovleke na pooblaščen servis in dobavo novega tovarniškega ključa, ki lahko traja več tednov. Zato ne odlašajte in si zagotovite rezervni avtomobilski ključ že danes, tudi v primeru, če ste izgubili vse ključe.

LokacijaCesta v Log 3, 1351 Brezovica pri Ljubljani
Telefon041577642
E naslovinfo@kljuci2go.si
Spletna stranhttps://kljuci2go.si