Home Phone

Vodovodne inštalacije Alen Šimić

Kakovostna vodovodna napeljava v stanovanjskem objektu je nujna ter nepogrešljiva. Pri gradnji novega objekta ali pri obnovi starega je potrebno poskrbeti za skrbno ter strokovno izvedene vodovodne instalacije. Slednje je tudi vodilo pri opravljanju naših storitev. Po predhodnem ogledu ter posvetovanju vam bomo pripravili ponudbo. Vsa instalacijska dela po dogovoru opravljamo na ključ.

Vodovodne inštalacije
Vodovodne inštalacije

Vodovodne inštalacije

Kakovostna vodovodna napeljava v stanovanjskem objektu je nujna ter nepogrešljiva. Pri gradnji novega objekta ali pri obnovi starega je potrebno poskrbeti za skrbno ter strokovno izvedene vodovodne inštalacije. Slednje je tudi vodilo pri opravljanju naših storitev. Po predhodnem ogledu ter posvetovanju vam bomo pripravili ponudbo. Vsa instalacijska dela po dogovoru opravljamo na ključ.

Pri našem delu uporabljamo ter vgrajujemo najsodobnejše materiale in opremo. V današnjem času sta glavni sestavini cevi sintezna polimera polipropilen in zamrežen polietilen. Takšne cevi so zelo lahke, upogljive, v notranjosti pa so gladke. Zelo dolgo prenašajo temperaturne obremenitve  in visok tlak.

Izbira izvajalca je pri instalacijskih delih zelo pomembna odločitev, saj je življenjska doba vgrajenih novodobnih cevi tudi do 50 let in gre vedno za dolgoročno investicijo.

Instalacije je potrebno redno vzdrževati in po potrebi tudi servisirati.

LokacijaSrgaši 13, 6274 Šmarje pri Kopru
Telefon070522666
E naslovinfo@vodoinstalacije.si
Spletna stranhttps://vodoinstalacije.si